Pengikut

Isnin, 25 Mei 2015

Photografi : Salah satu minat aku


Assalamualaikum.... wah dah lama rasanya aku ni tak update blog. sejak grad ni, aku dah memang jarang online. apatah lagi nak update blog ni. ok.. kali ni aku nak kongsikan minat aku. sebenarnya selain daripada melayan RUNNING MAN, aku jugak minat bidang photografi dan editing.tapi masih belum mendapat peluang untuk aktif. setakat suka-suka je.
Sebenarnya aku suka ambik gambar permandangan, gambar-gambar yang candid sebab kat situlah terdapat banyak kecantikan yang sebenar. Ini adalah antara gambar  yang aku ambil (ada jugak kawan aku yang ambikkan) dan sempat touch-up sikit-sikit.. hehehe...
okey...


















5 ulasan:

Ahmad Zaki berkata...

WAh, cantik2 gambar. Saya pun minat fotografi. =D

ZH Blogger

wanie ou berkata...

Oohh.. Nampaknya kita berkongsi minat yang sama.. Nnti bolehla share2 gambar

yanie yusuf berkata...

wahh cantik gambar-gambarnya.. good luck dear..

Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

wanie ou berkata...

Thanks dear... Nanti boleh la buat bw sama2

hamizah che mat berkata...

cantik je gamba semua
KULIT LEMBUT, GEBU DAN CERAH DENGAN ESP