Pengikut

Isnin, 25 Mei 2015

Photografi : Salah satu minat aku


Assalamualaikum.... wah dah lama rasanya aku ni tak update blog. sejak grad ni, aku dah memang jarang online. apatah lagi nak update blog ni. ok.. kali ni aku nak kongsikan minat aku. sebenarnya selain daripada melayan RUNNING MAN, aku jugak minat bidang photografi dan editing.tapi masih belum mendapat peluang untuk aktif. setakat suka-suka je.
Sebenarnya aku suka ambik gambar permandangan, gambar-gambar yang candid sebab kat situlah terdapat banyak kecantikan yang sebenar. Ini adalah antara gambar  yang aku ambil (ada jugak kawan aku yang ambikkan) dan sempat touch-up sikit-sikit.. hehehe...
okey...