Pengikut

Khamis, 2 Januari 2014

a piece of memories at USM as a JOURNALIST

Okey..rasaya aku belum update lagi  mengenai ucapan TAHUN BARU dan aku harap masih belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua blogger.. Masuknya tahun baru ni bermakna umur aku pun turut sama meningkat .. dah makin tua la nampaknya malah ini juga bermakna hari-hari aku di USM juga bakal berakhir sebagai seorang pelajar JOURNALISM.. waaaa sedih..
 Tinggal lagi berapa bulan je lagi sebelum betul-betul  grad.. Oleh sebab itu, aku nak upload gambar-gambar yang  sempat diambil semasa di semester 5 ni sebagai one of the  memories in USM.
Suatu hari nanti aku tahu yang aku akan rindukan ayat yang selalu aku laungkan pada setiap pagi ISNIN   :
" BERITA KAMPUS,BERITA KAMPUS... 50SEN je"


USM view on midnight


anak-anak 'J' katanya


we are journalist


xtvt santai : BBQ 


with our lect and abg Rahman


Chef Fikri sempat lagi posing


our meeting for FIGHT BERITA..We will miss this moment..  


time ni semua akan kecoh sebab berita apa dan siapa yang layak dop muka depan BERITA KAMPUS



okey photo time.. A BIG SMILE










that all. CHILL

2 ulasan:

wanie ou berkata...

nin non

✗ fifiyfitrianiee ✗ berkata...

eeeee kite pun pelajar journalism lahhhhhh awakk.. full of stress asyik nak buat berita campus je. hahaha.. tapi kite kat diploma kat kolej ja ekeke