Pengikut

Khamis, 2 Januari 2014

2013 SBS entertainment Awards for RUNNING MAN

Siapa kat sini peminat RUNNING MAN dan aku adalah one of the peminat tegar show tersebut.. yeayy.. dan kat sini siapa ada tengok 2013 SBS entertainment Awards mesti tahu yang Running Man dapat menang banyak Awardkan .




 2013 SBS Entertainment Award 


High Excellence Awards Program - Running Man
Viewers' Choice Popularity Award - Running Man
Excellence Award (Male) Kim Jong - Kook and HaHa
Excellence Award (Female) - Song Ji Hyo
Friendship Award - Lee Kwang Soo 



LET ME SHOW YOU


RUNNING MAN MEMBER ON 2013 SBS Entertainment Award  PHOTOSHOT


Running Man members on stage

WINNER !!!
2013 SBS Entertainment Awards-Congratulation to all of them! 
 


It is very touching when members hugging and telling don't cry to her  
131230 SBS Entertainment Awards - Female Excellence Award Song Ji Hyo


Cute Monday couple on stage




Although Jaesuk doesn't win any Daesang this year but let's keep supporting him! He's still the best in our eyes! 



CONGRATULATION framer kwangsoo 


Male Excellence Award : HaHa and Jong Kook 


Jaesuk, Jihyo, Haha & Jongkook listening to KwangSoo's speech


 And dont forget them : BEHIND THE SCANE. Running Man and staff in after Awards

sumber: 유재석 Yoo Jae-Suk Fanpage



 Dan apa yang mengejutkan aku rasa la Monday Couple akan menjadi pasangan realiti.. harap harap la.. the sweet couple sebab... jeng..jeng.. jeng..

Gary Says He Wants Song Ji Hyo at the SBS Entertainment Awards



When the MCs asked Gary to say something to Song Ji Hyo, Gary answered, “I want Song Ji Hyo!” 
Song Ji Hyo shyly thanked him, making MC Shin Dong Yeob joke, “I bet someone in Running Man knows about their real relationship….” 


kan bagus kalau mereka dua orang ni menang  the Best Couple Award aiyook..dan for sure aku akan bagi sokongan utama.. okey tu sahaja.. chek it out for more info..


4 ulasan:

muhammad azuan berkata...

yeahhh song jihyo menang award :D

Norvanida berkata...

Wah, banyak betul menang award. Haha, harap nya Gary dengan Jihyo kahwin, keke. Lebih pula -,-

✗ fifiyfitrianiee ✗ berkata...

huaaa tetiba rasa touching baca entry ni esp part jo hyo nangis and jejaka2 tu pujuk.. and yeahhhh hopefully diorang jadi psgn suami isteri. jyeahhhh.. *mengharap running man baca komen ni tapi dalam mimpi je lah sebab diorang tak akan baca dan tak faham pun* hahhhaahha

✗ fifiyfitrianiee ✗ berkata...

*ji hyo