Pengikut

Sabtu, 4 Januari 2014

Upcoming Song Ji Hyo Drama "Emergency Woman and Man"

New Update. hai.. Kali ni wanie nak update skit drama yang bakal dilakonkan oleh heroin Running Man iaitu SONG JI HYO dengan Drama "Emergency Woman and Man". Dengar-dengar citer ni best.Tapi mungkin cite ni lambat sikit nak ditayangkan kat MALAYSIA. So tunggu je la. Sekarang aku nak kenalkan para pelakon dalam Drama tersebut : 
Song Ji Hyo
 Choi Jin Hyuk
Lee Pil Mo
              

Choi Yeo Jin





So check it out the pictures.


New Stills from Upcoming Drama “Emergency Woman and Man” Released

New pictures from the upcoming drama “Emergency Woman and Man” have surfaced on the Internet.
On January, the production team of the cable TV channel tvN’s new drama “Emergency Woman and Man” released several poster pictures as well as some drama stills that included the main actors Song Ji Hyo, Choi Jin Hyuk, Choi Yeo Jin, Lee Pil Mo, and Clara.
Despite the shooting taking much more time than usual, the 5 people looked like they were enjoying shooting for the drama posters and it seemed like the atmosphere around the shooting was pretty much relaxed and fun.
Emergency Man & Woman tells a story of a couple that has been divorced for 6 years who become a resident doctor in the same hospital. Oh Jin Hee (Song Ji Hyo) and Oh Chang Min (Choi Jin Hyuk) play a couple who thought they were fated for each other during their university years so they got married, however, after marriage they ended up getting a divorce due to various reasons.
The first episode will air on January 24.

Emergency Woman and Man

Actually i really wonder what will happen when they need to work together after being a divorced couple in this drama.. song ji yho and choi jin hyuk !.thats why im dying  waiting this drama. 


Khamis, 2 Januari 2014

2013 SBS entertainment Awards for RUNNING MAN

Siapa kat sini peminat RUNNING MAN dan aku adalah one of the peminat tegar show tersebut.. yeayy.. dan kat sini siapa ada tengok 2013 SBS entertainment Awards mesti tahu yang Running Man dapat menang banyak Awardkan .




 2013 SBS Entertainment Award 


High Excellence Awards Program - Running Man
Viewers' Choice Popularity Award - Running Man
Excellence Award (Male) Kim Jong - Kook and HaHa
Excellence Award (Female) - Song Ji Hyo
Friendship Award - Lee Kwang Soo 



LET ME SHOW YOU


RUNNING MAN MEMBER ON 2013 SBS Entertainment Award  PHOTOSHOT


Running Man members on stage

WINNER !!!
2013 SBS Entertainment Awards-Congratulation to all of them! 
 


It is very touching when members hugging and telling don't cry to her  
131230 SBS Entertainment Awards - Female Excellence Award Song Ji Hyo


Cute Monday couple on stage




Although Jaesuk doesn't win any Daesang this year but let's keep supporting him! He's still the best in our eyes! 



CONGRATULATION framer kwangsoo 


Male Excellence Award : HaHa and Jong Kook 


Jaesuk, Jihyo, Haha & Jongkook listening to KwangSoo's speech


 And dont forget them : BEHIND THE SCANE. Running Man and staff in after Awards

sumber: 유재석 Yoo Jae-Suk Fanpage



 Dan apa yang mengejutkan aku rasa la Monday Couple akan menjadi pasangan realiti.. harap harap la.. the sweet couple sebab... jeng..jeng.. jeng..

Gary Says He Wants Song Ji Hyo at the SBS Entertainment Awards



When the MCs asked Gary to say something to Song Ji Hyo, Gary answered, “I want Song Ji Hyo!” 
Song Ji Hyo shyly thanked him, making MC Shin Dong Yeob joke, “I bet someone in Running Man knows about their real relationship….” 


kan bagus kalau mereka dua orang ni menang  the Best Couple Award aiyook..dan for sure aku akan bagi sokongan utama.. okey tu sahaja.. chek it out for more info..


a piece of memories at USM as a JOURNALIST

Okey..rasaya aku belum update lagi  mengenai ucapan TAHUN BARU dan aku harap masih belum terlambat untuk aku ucapkan SELAMAT TAHUN BARU kepada semua blogger.. Masuknya tahun baru ni bermakna umur aku pun turut sama meningkat .. dah makin tua la nampaknya malah ini juga bermakna hari-hari aku di USM juga bakal berakhir sebagai seorang pelajar JOURNALISM.. waaaa sedih..
 Tinggal lagi berapa bulan je lagi sebelum betul-betul  grad.. Oleh sebab itu, aku nak upload gambar-gambar yang  sempat diambil semasa di semester 5 ni sebagai one of the  memories in USM.
Suatu hari nanti aku tahu yang aku akan rindukan ayat yang selalu aku laungkan pada setiap pagi ISNIN   :
" BERITA KAMPUS,BERITA KAMPUS... 50SEN je"


USM view on midnight


anak-anak 'J' katanya


we are journalist


xtvt santai : BBQ 


with our lect and abg Rahman


Chef Fikri sempat lagi posing


our meeting for FIGHT BERITA..We will miss this moment..  


time ni semua akan kecoh sebab berita apa dan siapa yang layak dop muka depan BERITA KAMPUS



okey photo time.. A BIG SMILE










that all. CHILL