Pengikut

Rabu, 19 Disember 2012

Exam!!.. Engkau datang lagi

                                                             
Jam sudah menunjukkan pukul 3.00 pagi.. tapi aku still lagi x blh nak lelapkan mata.. roomate aku dah lame dibuai mimpi indah.. waaa.. jelesnye... ape nak buat ni... boring ni.. movie dalam lappy aku ni sumer dah habis tengok.. siap khatam lagi ... 

Tetibe bile dop macam ni, teringat yang exam dah nak dekat.. Nampak nye exam dah datang..  Alamak!! Exam oh exam..... this is the most ridiculously difficult exam. Let me put it this way, its one exam about something that you don't came across a lot and also, as if, you will be doing any of it anytime soon.. haha.. it easy to say but hard to do.. am i right??.... 

Tambah pulak bile aku x start buat  preparation ape pun lagi.. macam x ready nak sambut kedatangannya.. hahahha macam sambut raye la plak.
opssss...ok2 ..berbalik ke tajuk asal...
ahhhh stress nye bile ingat exam ni..


 

.. Alamak macam mane ni.. hari jumaat dah nak gerak balik kampung.... So kalau kat kampung nanti, surenye x bukak buku. Mane x nye.. tengok tv memanjam.. pastu bukak buku je, ad je y datang kacau.. kalau x mak lampir tu mesti hantu gigi.. hehehhe.. tu sumer adik aku.. (miss nye korang).. itu sumer dipanggil DUGAAN...hahahha... banyak la aku punye dugaan.. padahal x leh terime hakikat yang diri tu pemalas... oppssss..

so berbalik pada bab buku tadi...

so macam mane ni..
4 haribln dah start exam LSP 403...tpi aku still x der jadual stady.. aku spatutnye dah start buat perancangan .. sebb sem ni.. subject aku sumernye berat... ahhh.. what a burden... tolong la.. aku kene struggle... bukan kene tapi harus/wajib... 
tingkatkan pointer tu... eee... pemalas nye aku ni..x sedar2 lagi..dlu ingat lagi kononnye nak bangun study malam.. tpi hampeh...hangat2 taik ayam je... FAIL 
                    

                             

 waaaaaaa...... pasni x nak dah hangat2 taik ayam.. nak betul2 macam ni la hidup sebagai pelajar.. salagi aku bergelar pelajar.. selagi tu la kene hadapi EXAM
 
dah la...
out lu.. nak pegi merenung jadual exam plak ni... 
x nak jadi cam yang atas.. nak jdi cam yang bawah tu...



2 ulasan:

Qaseh Awanie berkata...

usaha.itu yang penting..msih ada msa lgi untuk membca.hehe....:)

Tanpa Nama berkata...

semua peljr akan mghadapinye.... hehe... dan ia memang sush..