Pengikut

Jumaat, 15 Jun 2012

My Way with My Life

        yes.. my first paper exam for final exam (LSP 300) already passess , aku pasrah je dgn jawapan aku td..lets bygones be bygones , skrang ni aku kene tumpukan pada subjct yang boleh dikatakan susah jugak (killer paper) iaitu YKT 112 dan YKT 103.. untuk hari isnin ni.. Final exam ni betul menambahkan stress aku la...



arghhh!!!! stress rase bile ingat balik ngan coursework yang aku dapat.. Aku sebenarnya takut...Takut untuk jawab soalan exam nnt sbb aku rasa aku masih belum bersedia untuk menghadapi exam ni.. tapi suka atau tidak, sememangnya aku tak ada pilihan lain.. Aku kene terus berusaha untuk dapatkan grade terbaik..




Sebab bila aku gagal, bukan aku je yang akan kecewa. tapi mom ngan abah pun akan turut same kecewa.. Di University ni aku bukan sahaja mengendong harapan aku.. tapi juga harapan mom ngan abah aku.. dan sememangnya harapan mereke lebih berat dari harapan aku.. sesiapa yang pernah menjadi pelajar macam aku pasti faham perasaan ni.. '-' kadang2 aku rasa aku macam x mampu buat semua ni.. tapi kawan2 aku sentiasa ada dibelakang aku untuk memberi semangat.. ala yang macam pom pom girl y selalu bagi cheers 2.. hehehe .. eeehhh bleh palk kan macm 2.. emmm...sbenarnya kwn2 aku y banyak bg semgt.. kawan2 6A1 batch 2010..

Student 6A1 batch 2010


wanie indu korang.. indu bile saat kite lepak same2.. belajar same2..mengumpat same2..ponteng kelas same2.. hehehe,, rase macm buat banyak dosa la plak.. walaupn kite prnah bgaduh.. hehehhe... Kat sini memg susuah untuk cari kawan macam korang .. kalau ada pon x same..

GenG UpiN


Bila agkanye kita blh gather balik ah.. Korang sumernye dah makin sibuk.. time cuti pun still lagi x blh jumpe... wanie perlukan semangat dri korang semua... eemmm ape pun.. gud luck untuk semua BFF aku walaupun kat mane korang berada.. Miss u much


hangOut sesame
'
'
'
'














tapi aku bersyukur bile kat USM ni.. aku jumpa kawan2 yang baik n boleh dijadikan kawan.. ape pun terima kasih sbb bnyak support wanie dalam segala hal..  u all the best.. Good luck untk korang untuk jawab killer paper nnt.. hehhehe

Dunia ku baru disini bersama kawan beru..

Isnin, 11 Jun 2012

Haloh b!ni- Wanie n Arif kapilla


Lucu giler dowhhh lagu ni.. hahaha.. x leh blah r dy punye lyric tu.. Tapi lagu ni citer sal laki bini la..... Ape yAng Pasti AdiK WanIe LAm ni BEbetul cute.. PasanGAn SepADan... hehehe...Korang kene dengar Tau....

Ahad, 10 Jun 2012

D3t!k MinGgU peperiKsaan


7.6.2012
8.6.2012
9.62012
10.6.2012   TODAY
11.6.2012
12.6.2012   
13.6.2012
14.6.2012     call Mak unTuk dapatkan restu Terakhir Sebelum Exam
15.6.2012  (Peperangan bermula) 9.am  LSP 300              
16.6.2012
17.6.2012
18.6.2012 ( hari paling berat dgn 2 killer ppr )  9.am   YKT 112   & 2.15 pm  YKT 103
19.6.2012  (nasib baik ObJektif)  9.am  SHE 101
20.6.2012  (eXam terkhir dengan sbjct yg MENGGERUNKAN)   2.15 pm  YKT 111
21.6.2012   OFF TO BESUT... yessss.. cuti sem Pun BeRmula...




















eXam Kali ni betul2 buat aku stressss la... sbb eXam kLi Ni x der GAP langsung.. aku tkut sgt.... arggghhh... Aduh... Skunk Ni Aku kene BeTul2 fOkus.. Aku x nak dah jadi cam Sem LEpas... Bile Kat U ni... degr Perktaan Exam pun dah NErvous.. APetah lgi nAk Msuk Dalam deWan Exam 2... tApi Aku kene braNi untuk SURviVe biLE kat sini.. aku kenE usaha LEbih... Dan skunK ni.....
                           Aku Kene naikKAn bLek SemanGaT aku Yang Dah jaTuh Gara2 tengok courseWork YKT 112 semalam.... STRESSS...

       MessGe From SomeOne.. tApi Aku seNdiri x knAl... Tapi kaTA2  tu bLh jdi PEmbakar Semngat UntuK Aku...
ni ak sendiri Y BUat,,, OU.. USAHA>>>

  Dah la .. Xnk up dATe BebanyAk .. NNt KEje KEmane ..LapPy ni JUga Yang Aku hAdapkan...

P/S : WiSh Me Luck .. kepda kaWan2 Ku (Liena,Akma,Ecah & Yanie..) Selamat BErperang