Pengikut

Isnin, 28 November 2011

kehidupan

salam,,,,,ni ada nak konsi2 ckit nasihat... ikut pengalaman sebenarnya.... sebenarnyabanyak perkara yang aku dah belajar hari ini... semuanya tentang kehidupan. dalam kehidupan kita ni. kita x boleh lemah tau. kene berani. satu lagi jangan suka ikut orang.. kalu korang suka sesuatu 2, just do it. aku nak berterima kasih kat kawan2 aku sebab dyorang banyak ajar aku tentang cara untuk kita berhadapan dengan masyarakat sekeliling.. sebab masyarakat kita hari ini ada 1001 kerenah... jadi kita x dapat nak puaskan hati sume orang, kalau kita cube nak senangkan hati sume orang.. hati kta yang terluka.. kadang2 penting kan diri sendiri 2 penting gk... cume korang x leh terlalu taksub... depands on  individu  2 sendiri dan yang penting be your self ok..  study dulu... pupai

kalo korang nak share2 story... boleh la share kt sini....

1 ulasan:

ou(sHyaZwAn!e) berkata...

macam ni la hidup... macm2 dugaan y datang,,, tapi tanpa dugaan x bermakna la hidop ni